Ny fangstdagbok

Fagrådet går i disse dager ut og verver ihuga sportsfiskere til å registrere sine fangster. Formålet er å få mer kunnskap om hva som fiskes til enhver tid, hvilke størrelser som blir fanget og hva som blir satt tilbake.fangstdagbok
– Vi ønsker å vite mer om fangstene i sjøen, og dette er et prøveprosjekt som baserer seg på velvilje fra enkelte fiskere, sier formann i Fagrådet fiskeforvalter Leif Roger Karlsen. Det er fagrådet selv som har utviklet folderen, den har plass til et tyvetalls fisketurer. Planen er å verve ca 40 fiskere i hele Østfold, jevnt fordelt på kysten.
– Så vidt vi vet har noe lignende aldri vært gjort, så dette er spennende. Planen er å samle inn data årlig og se etter endringer over tid, sier Leif Roger Karlsen.
Last ned en pdf av fangstdagboka. Er du interessert i å være med ta kontakt med Leif Roger Karlsen

Scroll to top